productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Преносима тежкотоварни мотоциклетът на прожекторите Plug и Play 6000 K/3000 K далечния къси светлини, мотоциклетът лампа висока яркост

  • 7.54лв.
  • 11.58лв.
Изберете размер

Важна информация

Материал: авиационен алуминий

Размер на опаковката:

: Дължина: 6,1 см х 2,3 см х 3.1 см/2,4 "х 0,91"х 1,22" (прибл.)

Преглед:

Работна лампа има два цвята осветление, жълто и бяло, и си жълта светлина, идеална за шофиране през нощта и в лошо време, както и при мъгла, дъжд, гололедице и снеговалеж.

Благодарение на богатството от приложения, led лампа може да се използва като далечния къси светлини, обслужващ фенер, дълги светлини, противотуманного стоп, работен фенер, точка на осветителното тяло.

Той е изработен от авиационен алуминий.

Дължината на изделия от 6,1 см, ширина-2,3 см, височина-3,1 виж

Можете да го инсталирате на мотоциклети, атв, подземните мотори, улични мотори, камиони, джипове, UTV, леки коли.

Забележка:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Технически характеристики:

Характеристики: Висока яркост, удобство, щепсела и да играе. Тип осветление: осветление Цветна температура: 6000 К/3000 До Яркост: 6000 Lm Мощност: 60 W Източник на светлина: LED Експлоатационен живот:> 50000Ч Напрежение: широко напрежение В 9-30 Работна температура: от -40 до 85 градуса по Целзий На принципа на отвеждане на топлината: Тип огради от авиационен алуминиева сплав Отвеждане на топлината Клас на водоустойчивост: IP67

Съдържание на опаковката:

1 х прожектор мотоциклет или 2 х мотоциклетни прожектор

Произход Континентален Китай

Напишете отзиви