productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Портативен оптичен четец Външен оптичен писател Интерфейс USB 3.0 Type C за настолен компютър, лаптоп MacBook, за да инсталирате игра система

  • 35.44лв.
  • 43.22лв.
Изберете размер

Портативен CD/DVD диск, външен оптичен четец, интерфейс USB 3.0 Type C за вашия десктоп на лаптопа MacBook за Windows XP/Vista/7/8/10/11

Функция:

1. Мини и портативен: Този CD / DVD-устройството е много портативен и има лек, ултра-тънък корпус..удобен за носене и използване.Можете ли вие да го носите в джоба, дамска чанта или раница.Освен това, в това устройство за четене на DVD / CD се използва предпочитаното ядрото за по-висока скорост на предаване на данни.Здрав корпус осигурява по-гарантирано качество.

2. Широко приложение: Това е устройство за четене на DVD е съвместимо с всички видове дискове.С негова помощ може лесно да прочете видео и музика.В същото време тя се използва във всички видове преносими компютри, настолни компютри.Направете всекидневния си живот и работата си по-удобно.

3. Щепсела и да играе USB: това устройство за запис на cd-та за PC, не се изисква USB драйвер.Тя може бързо четене на съдържанието на диска.Увеличете скоростта на четене е по-ефективно и по-бързо.

4. Съвместимост с множество системи: Това е устройство за четене на cd-та Type C може да се използва за Windows XP/Vista/7/8/10/11(32/ 64bit), Linux, Mac OS и други системи.Не е нужно да се притеснявате за това, че той е несъвместим с вашата компютърна система.Вие със сигурност може да използват това устройство за четене на DVD.

5. Със своята многофункционалност и практичност, оптичен четец бели резултати поддържа възпроизвеждане на видео и музика.Той също може да записва настойнически видео, система за инсталация и слот инсталации.Това е достъпно и интелигентно устройство за четене на DVD.

Спецификация:

Сертифициране: ЛИПСВА

Произход: Китай

Тип: DVD записващо Устройство

Интерфейс Тип: USB3.0

Номер на модел: Устройство за запис на cd-та за PC

Предназначение: за настолен компютър, лаптоп

Формат на запис: DVD + RW

Стандарт диск: DVD + RW

Вид на устройството: DVD-RW

Начин на монтаж: външен

Режим на зареждане на диска: тип издънка

Цвят: прозрачен

Интерфейс: Type-C + USB3.0

Тегло: 308 грама

Размер: 142 x 140 x 18 мм/5,6 x 5,5 x 0,7 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 x CD driver

Тип Удлинительный кабел
Произход Континентален Китай
Тип Удлинительный кабел
Произход Континентален Китай

Напишете отзиви