productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Контролер за вентилатор 2 в 1, 5 В 3PIN ARGB SATA Адаптор Сплитер Захранване 12v 4PIN PWM Компютърни Аксесоари 10 Начина за Корпуса на КОМПЮТЪРА

  • 9.48лв.
  • 11.56лв.
Изберете размер

2 в 1 Охлаждащ вентилатор hub 5V 3PIN ARGB SATA адаптор сплитер хранене HUB 12V 4PIN PWM Компютърни аксесоари 10 Начина за корпуса на КОМПЮТЪРА

Характеристика:

1. Практичен дизайн: Малък и лек, което на практика ви спестява място, улеснява управлението на кабели и чистота на вътрешната част на корпуса.Избран двупластова затемненная печатна платка, а оптимизираният процес на двустранния монтаж SMT се различава надеждно качество.Той наклеен на задната част на корпуса, не се изисква инсталация на инструмента, и му е трудно да го пуснете.

2. ARGB PWM 2-в-1: До 10 комплекта за програмиране на интерфейси 5V / 3Pin ARGB + small 4P / ФЕН фенове са оборудвани с удлинительными кабели, 5V / 3-pin ARGB и свързващи кабели small 4P / FAN за регулиране скоростта на въртене на вентилатора.Скорост на въртене на вентилатора и светлинни ефекти могат да бъдат синхронизирани в реално време с основната платка за свободно управление, а 10 вентилатори могат да се управляват едновременно, за да задоволи вашите нужди в свързването на повече устройства.

3. 3-пинов конектор ARGB 5: синхронизируемое управление подсветка на дънната платка, поддържа дънни платки от ASUS, Microstar, Gigabyte и Huaqing.Благодарение на управлението на основната платка можете да синхронизирате осветление с други продукти ARGB и да се търсят такива ефекти, като ходови светлини, срастване и показване на текстови шаблони чрез програмиране.Съвместим само с 3-контактни части за свързване RGB с адрес 5 или контролери.Не свързвайте компоненти на RGB с напрежение 12 В, тъй като те могат да изгори.

4. Източник на захранване SATA 15PIN: той може едновременно за подхранване на феновете и на 3-контактни устройства ARGB 5V.Дънната платка не изисква натоварване от източника на захранване и може да поддържа стабилна работа дори и при пълно натоварване.

5. Гаранция за удовлетвореност: Ние се стремим да предоставим на всеки клиент на най-високо ниво на обслужване на клиентите, за да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.

Спецификация:

Certification: CE

Произход: Китай

Цвят: черен

Диапазон на регулиране на напрежението: 0-12 В

Допълнителни вентилатори: 10

Място на инсталиране: на всяко място на корпуса

Интерфейс захранване: SATA 15PIN

Размер: около 60x90x12 мм/2,36x3.54x0.47 инча

Дължина на линията: около 50 см/19,68 инча

Тегло: 80 грама

Преди да купите:

Hub - това не е контролер, а по-скоро решение на проблема е използването му при слаба интерфейса на дънната платка.Главината не може да регулира скоростта на въртене на вентилатора и да го светне.Всичко това изисква подкрепа от страна използвана дънната платка или външен контролер.

Интерфейс на вентилатора, поддържан версии на 12V и 5V, е различно.До него не може да се свърже 5V до 12V или 12V към 5V.Това не е конвертор.Моля, разбирайте това правилно.

Червен интерфейс на концентраторе трябва да се свърже към един вентилятору за регулиране на температурата, други интерфейси могат да се включите по желание.Обаче, когато до трехконтактному вентилятору са свързани други интерфейси, честотата на въртене не ще бъде в синхрон, и той ще работи на пълни обороти.Това зависи от това, дали трехконтактное регулиране на скоростта.Главината не ще трехконтактному вентилятору, който не се поддържа функция за контрол на температурата, да изпълнява функции на контрол на температурата.

Произход Континентален Китай
Тип PWM-контролер/HUB
Номер на модела сплитер hub
Произход Континентален Китай
Тип PWM-контролер/HUB
Номер на модела сплитер hub
Произход Континентален Китай
Тип PWM-контролер/HUB
Номер на модела сплитер hub

Напишете отзиви