productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Гъбични растения Фаза на Луната Подложка за мишка XL Разширено Подложка За Мишка Настолен Мат Нескользящие Гумени Подложки за мишки с Прошитым ръба на Игралната мат 31,5x11,8 инча

  • 79.11лв.
  • 111.41лв.
Изберете размер

Разширено Голям размер: размери на 31,5 X 11.8 инча (80 x 30 см), с дебелина 3 мм. Този настолен подложка за мишка Xl, който се инсталира върху плота на масата, достатъчно голям, за да побере мишка, клавиатура и други елементи, и осигурява достатъчно място за игра, офис работа и ежедневна употреба, като същевременно се защитава вашия работен плот.

Нескользящая гумена основа: Мека и плътна нескользящая гумена основа надеждно предпазва този настолен мат на място.Този голям подложка за мишка остава равномерно плосък.Просто се потапяте в Своята Работа Или Игри, Без да се притеснявате За Преместване на подложка за мишка.

Трайни прошитые край: най-Новата технология на фърмуера гарантира, че подложка за мишка няма да се износят или деформира по време на употреба. Прошитая рамка гарантира, че той не истирается и не се разпада, тъй като други подложки за мишка. Отпуснете се, за да го използвате.

По-мекия материал: Геймърска подложка за мишка Изработена от висококачествена тъкан материал, оптимизиран за бързо придвижване при запазване на изключително скорост и контрол по време на игра, която ви позволява да работят добре.

Моющийся, сгъваема и портативен: Лесно почистване, ако случайно прольете напитки или друга храна на подложка за мишка, можете просто да избършете го със салфетка за почистване.А лека и здрава конструкция продължава с години употреба и лесно да носите със себе си.

Подложка за мишка - отлични партньори за работа и игри!В него има достатъчно място за използване на мишката в играта.В него се използва висока инжекция плат, повышающая точността на позициониране на мишката.Подложка за мишка с голям размер Е идеален за игри или за работа в офис, удобен и издръжлив, за да ви осигурят перфектния потребителски опит.Описание на продукта 1. Висококачествена повърхност от тънко тъкани тъкани осигурява необходимото триене и контрол.На кратко разстояние спирка - сверхточное управление" 2. Нескользящая гумена основа, удобна за работа и предотвращающая драскотини върху работния плот.Удобна и гладка повърхност Може да се използва за писане, набор на текст, сърфиране в уеб страници, за защита от промокашек на масата, а също и за поставяне на клавиатура и мишка." 3. Околовръстен ред по краищата, Предпазва от износване на горния слой и осигурява дълготрайна използването на подложка за мишка "4. Изработен от плътен материал, който е приятен на допир на ръката, която помага на заглушат шума при интензивно въвеждане на текст на ковриках " 5. Възхитително ярки цветове дава възможност да работи спокойно.Перфектния подарък-сувенир за приятели и колеги.Информация за продукта Размер: 31,5 X 11.8 инча Дебелина: 0,12 инча Материал: гума Опаковка: 1x разширено геймърска подложка за мишка

Произход Континентален Китай

Напишете отзиви