productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Противоугонный заключване за лаптоп Хардуер компютърен Заключване Фиксирана табела за лаптопи Таблети Монитори смартфони

  • 7.33лв.
  • 13.09лв.
Изберете размер

Анти-кражба защитно анкерная база компютърен заключване Фиксирана табела за лаптопи, таблети, монитори, смартфони

Функция: 1. Анти-кражба база: Фиксирана база се използва с компютър с механизъм за заключване, който може ефективно да предотврати риска от кражба на компютъра.

2. Здраво затегнете: Осигурява надеждно закрепване към всяка работна повърхност, използвайте твърда основа, за да лесно да се отървете от неудобствата, свързани с това, че няма къде да се засилят.

3. Широко приложение: Подходяща за заключване на стоманени кабели настолен компютър и е отличен избор за сигурността на вашия лаптоп у дома / офиса.

4. Здрава конструкция: high-performance цинк сплав, устойчива на износване и защитен от ръжда, малък размер, не заема място.

5. Лесна инсталация: Лепило на основата на двустранна лента в подходящо място (напр. на работния плот) и затегнете винта.

Спецификация:

Вид на продукта: Основа за определяне сигурност

Материал: цинк сплав

Предназначение: Основата може да се заключва в определена позиция (като например на работния плот на компютъра, крака на масата), за да заключите компютъра замък.

Списък на пакетите:

1 x Основа

2 x винт

1 x Капак

1 х Двустранен лента

Произход Континентален Китай
Платформата на "Умен дом" Няма
Произход Континентален Китай
Платформата на "Умен дом" Няма

Напишете отзиви