productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Набор от ръчни шлифовъчни машини блокове с подплата в една линия-куката, ще се наложи временна площадка за преобразуване на шкурка, Автоматична подготовка за нанасяне на морската боя, Шлайфане на дървен материал

  • 17.91лв.
  • 38.95лв.
Изберете размер

Характеристики:

OOTDTY

Дръжката е изработена от гума за удобство на употреба.Повърхността на magic hook равномерно разпределена, е с висока плътност и добра вискозитет.

Ръчно шлайфане блок с правоъгълна форма, високо качество на стандартната ширина на шкурката за лонгбордов.До него може лесно да се приложи листове шкурка loop & loop или PSA-чувствителен на натиск лепило за дълги дъски или на рула непрекъснато шкурка.Блок лесно се улавя за равномерно контрол при шлифовании плоски, тесни ъгли, оформяне и други труднодостъпни места.

Универсален ръчно шлайфане кръг за шлифоване или полиране на автомастерских и бояджийски цехове, цехове за производство на детайли на дървообработващи мебели, металлообрабатывающих цехове, промишлени цехове, за гипсокартон и други домакински и занаятчийски произведения.

Шлайфане блок е изработен от здрав, но гъвкав композитен материал и има база с плетене на една кука и линия.Основа с плетене на една кука и линия е предназначена за уважаването на шлифовъчни дискове, които повечето от нас вече има в магазина.

Той ще работи с всеки модел дупки на шлифовальном рунд или дори без него.Хартия с куки и петельками лесно се прикрепя и лесно се отстранява с шлайфане на блок, когато трябва да се промени хартия или зърнени култури.

Технически характеристики:

Материал: полиуретанов дунапрен

Размер: приблизително 7x39 см/2,75 x 15,35 инча

Цвят: жълт

Комплектът включва:

1x Ръчно опесъчаване блок

Забележка:

1. Възможни са грешки на 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Благодарим ви за разбирането.

Произход Континентален Китай

Напишете отзиви