productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

2023 ново магнитно GPS-трекерное устройство GF09 GSM Мини-локатор за проследяване в реално време GPS-монитор за дистанционно управление на автомобил мотоциклет

  • 4.74лв.
  • 9.48лв.
Изберете размер

Описание:

1. Това е единственият продукт от този вид, който може да се използват мобилни телефони, за да видите местоположението на картата, и за проследяване на местоположението на компютърна платформа, а също така може директно да отговарят на местоположението с помощта на SMS на китайски език.

2. На първо място, до първоначалното местоположение на базовата станция се добавя позициониране в Google Maps, което значително скъсява разстоянието устройство грешка.

3. Също така, благодарение на режима в Google positioning устройството поддържа функцията за проследяване на местоположението.

4. Този продукт има вградени два мощни усвояването на магнита, затова можете да използвате метал и магнити автоматично го абсорбират, което е много удобно при монтаж.

5. За този продукт не се изисква такса за платформа, и те може да се насладите на живота безплатно.Просто изпратете кратко съобщение на alarm locator, и вие ще можете да отговорите на следната информация за адреса на китайския език и се свързвате с Google Maps.Целият процес на работа на мобилен телефон е лесен и се извършва в една стъпка.

6. Това е единственото на пазара устройство с функция за автоматично включване със зареждането, т.е. тя се свързва към източник на захранване.Когато храната локатор на алармени системи приключи и устройството се изключи включи устройството автоматично ще се включи и ще продължи да зареждате, при това предупреждение и зареждане трябва да бъдат включени в СИМ-картата.

Технически характеристики:

1. Употреба: Независимо от това, има ли локатор аларма за кола, детски училищни чанти, джобовете на възрастни хора или чанти с ценностите, можете да изпращате SMS-инструкции за локатор на алармата на мобилния му телефон, за да научите местоположението на локатор за сигнализация, което е удобно за вас, за да се проследи целия процес и да определя местоположение на целта в реално време.

2. Дистанционно управление: Вие може да управлява локатором чрез SMS за извършване и спиране на запис, определяне на местоположение и други задачи.

3. Отдалечен заявка място и за онлайн проследяване на: поддържа дистанционно заявка за местоположение, цели и проследяване в реално време.

4. Удължаване TF карта: Подкрепа за разширяване на TF карта и дистанционно изчистване на памет TF карта.

5. Дистанционно искане на състоянието latitude: той поддържа дистанционно искане за това, са включени или изключени ли всички функции на хост, капацитета на батерията, стая свързване, ниво на сигнала, честотата на стартиране, GPRS, капацитет TF карта и т.н.

6. Дистанционно запис: поддръжка на функция за дистанционно записване на локатор.

7. Обратно повикване с гласово: поддържа дистанционно активиране на функцията за обратно повикване с гласово активиране.След активиране, когато нивото на звука около latitude надвишава 40 db, локатор автоматично ще доведе до предварително зададения номер на мобилен телефон.

8. Едностранен разговор: при набиране на локатор се чува звукът около локатор (локатор не издава никакви звуци или блясък по време на повикване).

Името на марката amzwn
Произход JP (Origin)
Името на марката amzwn
Произход JP (Origin)

Тагове: GPS устройство за проследяване

  • Анонимен

    Пълни глупости. Продавачът е изпратил парче от стъклена маска с мигаща червена led. Екипът на SMS не работи, както и приложението показва местоположението в Китай. Като цяло, време и пари, въпреки че тя струва 9,85 $

  • Анонимен

    Най-добрите

Напишете отзиви