productno-filter

25ET 25A 690 В 32ET 35ET 35FE 40FE 40ET 40A 45FE 45A 50FE 50A 63FE 63ET 63A 80FE 80ET 80a 100FEa 100a предпазител bs88:4 нов оригинален

  • 10.00лв.
Изберете размер

Добре дошли в нашия магазин, ако си купите по-голямо количество, моля свържете се с нас.

ВРЪЩАНЕ и замяна 1. ние предлагаме гаранция за всички продукти, които продаваме.Стока ще бъде тествана преди да го изпратите, ще бъде в добро състояние, 2. Ако получения от вас продукт е повреден, моля, уведомете ни за замяна или връщане на средства в рамките на 3 дни от датата на доставка. 3. Върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното им състояние. 4. Купувачът носи отговорност за всички разходи по доставката.Митнически такси и доставка: за всички поръчки на клиенти ние не предоставяме такса за доставка, дори и за 1 бр. Когато резервни части печалба на местната митница, ако с детайли са взиманы митнически такси, ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

За нас двамата.

Ние обещаваме:

1. предоставяне на най-добрите потребителски стоки и гарантируйте максимално възможно качество.

2. Бърза и точна доставка на продукти на клиентите си по целия свят.

Политика за обслужване на клиенти

Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.Моля, свържете се с нас.

1. Лечение на поръчката навреме, след проверка за плащане.

2. Ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Ако не сте получили стоката си в рамките на 45 дни след плащането, моля свържете се с нас веднага.Нека направим бърз преглед на напредъка за превоз на товар.Уверете се, че стоките могат да бъдат доставени до вас.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

4. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашите материали с първия склад, който може да бъде изпратен бързо.

Нашето предимство е в това, че

1. Ние всички имаме собствена складова база, и достатъчно запаси.

2. Качеството на продуктите е потвърдено редица сертификати.

3. Ние приемаме различни начини за доставка, стандартен Dhunatbarta.news/EMS/DHL/FedEx, т.е. които могат напълно да отговарят на различните нужди на купувачите.

Аз вярвам, че ние ще бъдем най-добрите си партньори.

Коментар коментар:

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителните отзиви и се съхранява 5 звезди.

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, не се колебайте да се свържете с нас, преди да изразят своето мнение.Контакти: [email protected].Мы ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предложи най-доброто обслужване на клиентите.

Номер на модела 25ET
Произход Континентален Китай
Състояние Ново
Номер на модела 25ET
Произход Континентален Китай
Състояние Ново
Номер на модела 25ET
Произход Континентален Китай
Състояние Ново

Напишете отзиви